Proefskrifbespreking (Hervormde teologiese studies, 1989)
Van Aarde, AG - Scheffler, EH 1988. Suffering in Luke's Gospel (Bladsy 183).Hattingh, LJ - Steenkamp, JJ 1987. Die Wêreldraad van Kerke se bemoeienis met die rassevraagstuk in Suid-Afrika. 'n Historiese analitiese oorsig van die periode 1950-1970 (Bladsy 190).