N. F. S. Grundtvig: "Christenhedens syvstjerne". Udgivet med oplysninger ved TH. Balslev - Høirup, Henning (Grundtvig-studier, 1955)
NFS Grundtvig: "The seven-pointed star of Christianity'. Published with information by TH. Balslev