The Americanization of the Danish Lutheran Churches in America by Poul C. Nyholm, Ph. D. Professor of Churc History Wartburg Theological Seminary, Dubuque, Iowa - Blichfeld, M. F. (Grundtvig-studier, 1964)
Amerikaniseringen af de dansk lutherske kirker i Amerika af Poul C. Nyholm, Ph D. professor i kirkehistorie, Wartburg Theological Seminary, Dubuque, Iowa Af M. F. Blichfeld