Om "Ægte Tydsk" og om de tyske "Hjertesprog" i Grundtvigs forestillingsverden - Nägele, Horst (Grundtvig-studier, 1971)
About "real german" and the german "heart language" in Grundtvig's imagination world.By Horst Nägele