Det internationale Grundtvig-Seminar 13. -19. august 1972. Forkortet dansk udgave - Michelsen, William (Grundtvig-studier, 1973)
The international Grundtvig-seminar 13th - 19th August 1972. An abbreviated edition on danish By William Michelsen