Enok Mortensen: Schools for Life. (Danish-American Heritage Society, 1977.) - Thaning, Kaj (Grundtvig-studier, 1979)
Enok Mortensen: Skoler for livet. (Dansk-amerikansk arv, 1977)Anmeldt af Kaj Thaning