Folkeligheden til debat. Vartovbogen 1980. Red. af Asta Paulsen, Jørgen Kristensen og E. Jakob Petersen. Kirkeligt Samfunds Forlag - Mortensen, Viggo (Grundtvig-studier, 1981)
The folksiness to debat. By Asta Paulsen, Jørgen Kristensen and E- Jakob Petersen Reviewed by Viggo Mortensen