"Den mageløse Grundtvig" - Toftdahl, Hellmut (Grundtvig-studier, 1993)
The unique Grundtvig Niels Buur Hansen: » Det guddommelige spejl« From N.F.S. Grundtvig to Gregory Bateson and Jacques Lacan. A break with the dualism nigthmare. Omverden,Munksgaard/Rosinante, 144 sider. 158 kr.Reviewed by Hellmut Toftdahl