England og Grundtvig - Allchin, Arthur M. (Grundtvig-studier, 1993)
England og Grundtvig Helge Grell: England og Grundtvig. Grundtvigs møde med England og dets betydning for hans forfatterskab. Center for Grundtvig-studier. Aarhus Universitet 1992.Reviewed by A. M. Allchin