Til forståelse af kriserne i Grundtvigs liv - Balslev-Clausen, Peter (Grundtvig-studier, 1994)
To understanding the crisis in Grundtvig's life. Ulrich Vogel: Bankede p. ved Paradis. N.F.S. Grundtvigs kriseoplevelser. Anis. K.benhavn 1993. 144 s.Reviewed by Peter Balslev-Clausen