Et prægtigt erindringsværk - Thestrup Pedersen, Ebbe (Grundtvig-studier, 1994)
A splendid memorial work Henning Høirup: »Så fjern og dog så nær. Erindringer«. Poul Kristensens forlag, 1991. 276 sider. Kr. 168.Reviewed by E. Thestrup Pedersen