Om Troen og den Indflydelse på paa Jordlivet eller om Kirke og Stat. Utrykt tekst af N.F.S. Grundtvig - Pedersen, Kim Arne (Grundtvig-studier, 1995)
About Faith and the Influence on earthly life or on church and state.By Kim Arne Pedersen