Grundtvig i dag - og for 150 år siden - Michelsen, William (Grundtvig-studier, 1996)
Grundtvig today - and 150 years ago Vartovbogen 1995, red. af Anna Bojsen-Møller, Jørgen Kristensen og E. Jakob Petersen. Kirkeligt Samfunds Forlag, København. 90 kr.Reviewed by William Michelsen