Vartovbogen 1996 - Michelsen, William (Grundtvig-studier, 1997)
The » Vartov« book 1996 Vartovbogen 1996 edited by Anna Bojsen-Møller, Jørgen Kristensen and E. Jakob Petersen. Kirkeligt Samfunds Forlag, København. 90 Kr.Reviewed by William Michelsen