“To establish a free and open forum”: A memoir of the founding of the Grundtvig Society - Bradley, S. a. J. (Grundtvig-studier, 2005)
"Etablering af et frit og åbent forum": En erindringsbog for grundlæggelsen af Grundtvig-Selskabet Af S. A. J. Bradley