Third Grundtvig International Conference on Education, Communication and Development, India 2007 - Bhattacharya, Asoke (Grundtvig-studier, 2007)
Third Grundtvig International Conference on Education, Communication and Development, India 2007[Den tredje Grundtvig konference om uddannelse, kommunikation og udvikling, Indien 2007]Af Asoke Bhattacharya I januar 2007 blev der afholdt to Grundtvig konferencer i Indien, den første i Calcutta, den anden i Mitraniketan, Kerala. Konferencen i Calcutta var den tredje i løbet af 8 år. Interessen og forståelsen for Grundtvig er blevet uddybet, og flere personer er i løbet af perioden blevet inddraget, b.de fra andre indiske delstater og fra andre lande i Indien. Konferencen i Kerala foregik på folkehøjskolen i Mitraniketan, der drives i nært samarbejde med danske højskoler.