Jette Holm og Elisabeth A. Glenthøj i samarbejde med Christian Thodberg, N. F. S. Grundtvig: Prædikener i Vartov 1842-45 - Iversen, Hans (Grundtvig-studier, 2009)
Jette Holm og Elisabeth A. Glenthøj i in coporation with Christian Thodberg, N. F. S. Grundtvig: Sermons in Vartov 1842-45 Reviewed by Hans Raun Iversen