Meddelelser fra Grundtvig-Selskabet af 8. september 1947 - Holm, Anders (Grundtvig-studier, 2016)
Grundtvig-Selskabets årsmøde 2015 blev afholdt torsdag den 19. novemberi Vartov med Thorstein Balle som dirigent.