Den generøse ortodoksi - Jørgensen, Theodor Holzdeppe (Grundtvig-studier, 2016)
Niels Henrik Gregersen: Den generøse ortodoksi: Konflikt og kontinuitet i kristendommen, København, Eksistensen, 2015, 523 sider, 299 kr.