Anmeldelser: Paradisskyggen - Pedersen, Kim Arne (Grundtvig-studier, 2017)
Birgitte Stoklund Larsen: Paradisskyggen. Med Grundtvig i kærlighed og krise. Kristeligt Dagblads Forlag, København 2015, 192 sider.