Magnús Eiríksson og Grundtvig - Koch, Carl Henrik (Grundtvig-studier, 2017)
I det 19. århundredes Danmark optrådte tre reformatorer: Grundtvig, Kierkegaardog den dansk-islandske teolog Magnús Eiríksson (1806-81), hvoraf densidste var den mest radikale.