Anmeldelser: Nyaars-Morgen som symfonisk digt - Høgenhaven, Jesper (Grundtvig-studier, 2018)
Jørgen I. Jensen, Denne ene sommer. Grundtvigs Nyaars-Morgen som symfoniskdigtning, Vartov Forlag i samarbejde med Grundtvig Centeret, 174 sider, 198 kr.