Anmeldelser: To nye Grundtvig-introduktioner - Adamsen, Johannes (Grundtvig-studier, 2018)
Anders Holm, Grundtvig. En introduktion, Filo 2018, 256 s., 199 kr; Ove Korsgaard,Grundtvig rundt. En guide. Gyldendal 2018, 303 s., 249 kr.