Anmeldelser: Niels Skovgaard - Jørgensen, Aage (Grundtvig-studier, 2018)
Niels Skovgaard. Maler, Billedhugger, Keramiker, Illustrator. Redigeret af Anne-Mette Villumsen og Teresa Nielsen. Skovgaard Museet, Viborg; Vejen Kunstmuseum,Vejen; Fuglsang Kunstmuseum, Guldborgsund. 2018. 367 sider, ca. 425illustrationer, 325 kr.