Anmeldelser: Hartvig Nissen som grundtvigianer - Møller, Jes Fabricius (Grundtvig-studier, 2019)
Merethe Roos, Hartvig Nissen. Grundtvigianer, skandinav, skolemann, Cappelen Damm Akademisk 2019, 282 sider.