Anmeldelser: Bibeloversættelse som selvhjælp - Høgenhaven, Jesper (Grundtvig-studier, 2019)
Jette Holm, Helge Kjær Nielsen og Ruth Østerby: Nypagts-Bogen. Grundtvigsnytestamentlige oversættelser. Skrifter udgivet af Grundtvig-Selskabet XLI, Fønix2018: Palmeserien 11, 288 sider, 250 kr.