Anmeldelser:Højskolesangbogen i dansk - Jørgensen, Aage (Grundtvig-studier, 2019)
Kasper Lezuik Hansen og Mette Møller Jørgensen: Højskolesangbogen i dansk.Dansklærerforeningens Forlag, Frederiksberg 2018. 144 sider.1