En udeladelse - Lundgreen-Nielsen, Flemming (Grundtvig-studier, 2019)
Grundtvigs Nordens Mythologi eller Sindbilled-Sprog historisk-poetisk udvikletog oplyst, 1832 – et afgjort hovedværk i forfatterskabet – læses nokindtil nu helst i Holger Begtrups udgave i Nik. Fred. Sev. Grundtvigs Udvalgte Skrifter, V, 1907. Originaltrykket i antikva af hele teksten fra 1832ligger komplet affotograferet flere steder på internettet og kan snart ogsåventes digitalt fra Grundtvig Centeret i Vartov under Aarhus Universitetforsynet med data, indledning og kommentarer.