Grundtvig-litteratur 2019-2023. En bibliografi - Jørgensen, Aage (Grundtvig-studier, 2023)
Forbemærkning til Aage Jørgensens bibliografi Hermed bringes Aage Jørgensens sidste bibliografi over Grundtviglitteratur dækkende perioden 2019-23. Fra tæt kontakt med Jørgensen indtil få dage før hans død ved vi, at den efter hans egen opfattelse stort set forelå færdig, da han døde den 25. marts 2023. Efterfølgende har hans familie velvilligt og helt i Aage Jørgensens ånd stillet den til rådighed for Grundtvig-Studier. Som redaktion har vi foretaget en korrektur, men i øvrigt ikke grebet rettende eller redigerende ind i bibliografien. Aage Jørgensen blev med sine bibliografier over Grundtviglitteraturen fra 1963 til 2023 her i årbogen sin generations vigtigste Grundtvig-bibliograf – og som sådan en værdig arvtager til Steen Johansen. For dette arbejde er Grundtvigforskningen ham stor tak skyldig.