Grundtvig-Selskabets styrelse gennem tiden - Hjermitslev, Hans Henrik (Grundtvig-studier, 2023)
Grundtvig-Selskabet blev stiftet i Ribe på N.F.S. Grundtvigs fødselsdag8. september 1947, og 13. januar 1948 blev der afholdt konstituerendemøde i Vartov (se Jes Fabricius Møllers artikel i denne årgang af Grundtvig-Studier). Det første årsmøde blev efterfølgende afholdt på Vartov 22.oktober 1948.