Anmeldelser: Grundtvigs skolevej - Roos, Merethe (Grundtvig-studier, 2024)
Thorstein Balle, Grundtvigs skolevej. Bidrag til en forståelse av fænomentet ‘ Grundtvigs virkningshistorie’- belyst gennem begrebsanalyse og empiriske undersøkelser af Grundtvigs virkning i folkeskolen i perioden 1930 til 1960, Aarhus, Aarhus Universitets Forlag 2022