[Rezension von: Wojnakowska-Jabłońska, Paulina, Dziecko jako podmiot wolności religijnej : nauczanie religii w polskiej szkole publicznej a wolność sumienia i wyznania osoby małoletniej w świetle prawa świeckiego i kanonicznego] - Gwóźdź, Monika (Ecumeny and law, 2024)
Paulina Jabłońska:Dziecko jako podmiot wolności religijnej[The Child as a Subject of Religious Freedom] Warszawa: Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2023