[Rezension von: Gołębiowski, Sławomir, W obronie własnej tożsamości] - Sawa, Przemysław (Ecumeny and law, 2024)
An article is a scientific review of a publication: Sławomir Gołębiowski, W obronie własnej tożsamości, Płock: Wydawnictwo Kościoła Starokatolickiego Mariawitów 2024, pp. 202.