Veelkleurig leren, een terugblik - Leeuwen, Theo van (Handelingen, 2018)
In diverse bijdragen in dit nummer komen verschillende thema’s naar voren die een bredere reikwijdte hebben naar het denken over diversiteit in onze samenleving. Een overzicht in vijf categorieën.