'Hier wordt de diversiteit geleefd': KPV-ervaringen van oud-trainees - Leeuwen, Theo van (Handelingen, 2018)
Het is op een zonnige vrijdagmiddag en we zijn in het gebouw van de uitgever van dit blad. Rond de tafel zitten vier oud-trainees - later spreek ik nog een vijfde - die minder dan vier jaar geleden allemaal de Klinische Pastorale Vorming hebben gedaan. Dit artikel vormt de weerslag van hun ervaringen met diversiteit tijdens de training en besluit met enkele reflecties op het gesprek.