Die skriftuurlike beginsel ten grondslag van art. 36 van ons Nedl. Gel. Belydenis - Niekerk, F. N. van (Koers, 1943)
Met hierdie opstel word daar geensins beoog om ’n hewige polemiek oor die saak aan te knoop nie, want ons besef dat die opinies onder Gereformeerdes op hierdie punt taamlik uiteenlopend is. Wat ons beoog, is net om tot dieper besinning te roep oor hierdie belangrike artikel in ons Nederlandse Geloofsbelydenis en om aan te toon dat die goeie reg van hierdie artikel in ons belydenisskrifte nie so maklik te betwis is as wat meesal gedink word nie.