Wetenskaplike beoefening van die teologie aan die teologiese skool - Toit, J. D. du (Koers, 1944)
Hierdie artikel kan, weens verskillende oorsake wat hier nie genoem hoef te word nie, slegs ’n vlugtige terugblik in die verlede wees, om dan na te speur wat die moontlikhede vir die toekoms is.