Die Christelike boodskap en die nie-Christelike religieuse besef en godsdiens (ook van die moderne mense) - Plessis, H. du (Koers, 1950)
Sinds die verskyning van dr. H. Kraemer se besonder belangrike boek, The Christian Message in a non-Christian world (1938) is die vraag of en in hoeverre daar in die prediking en gemeente-opbou aangesluit moet word by die nie-Christelike besef en godsdiens druk bespreek in sending en teologiese kringe.