Wêreldbebeure - Toit, S. du (Koers, 1950)
Die wêreldsituasie word tans beheers deur die onverwagte wendingin Korea. MacArthur het weer getoon dat hy ’n uitnemende strateeg is,hoewel ’n mens moet erken dat die kanse van die Noord-Koreane sonder ’n lug- en seemag uiters skraal was en is.