By ons selfstandigwording (Koers, 1951)
Hierdie uitgawe van „Koers” staan ook in die teken van die heuglike gebeurtenis van die selfstandigwording van die P.U.K. vir C.H.O. On sbied aan ons lesers ’n feesnummer, met artikels oor onderwerpe uit al die fakulteite wat aan die P.U. verteenwoordig is.