Die dietse verband - Preez, D. C. S. du (Koers, 1952)
Vooraf ’n enkele terminologiese en historiese opheldering. Die woord „diets” is ’n ou newevorm vir Duits, waarby dan egter spesiaal gedinkword aan Nederduits (Nederland).