Prof. Dr. Johannes Christiaan Coetzee as opvoedkundige denker - Snyman, J. J. (Koers, 1953)
Dit is met genoëe dat ek voldoen aan die versoek om kortliks ’n paar gedagtes uit te spreek oor die opvoedkunde, veral die Calvinistiese opvoedkunde en die opvoedkundige praktyk van prof. Coetzee.