'n Afrikaanse Bybelstyl - Venter, H. (Koers, 1953)
Dit is vanselfsprekend dat ek in die beperkte tyd tot my beskikking nie by benadering so ’n omvangryke onderwerp as die skoonheid van die Bybel kan behandel nie.