Ons Universiteit, 1953 - Coetzee, J. C. (Koers, 1954)
Die Redaksie van Koers het besluit dat elke jaar in die Februarie uitgawe’n kort oorsig van die werksaamhede en wedervaringe van ons Universiteit opgeneem sal word. Dit is ’n mooi besluit, en ek voldoengraag aan die uitnodiging.