Jubileum vrye Universiteit Amsterdam - Plessis, L. J. du (Koers, 1954)
Volgende jaar, 1955, vier die Vrye Universiteit te Amsterdam sy vyfen-sewentigjarige jubileum. Hierdie heuglike feit verdien seker die aandag van Potchefstroom se akademiese kring as ook van die lesers van Koers in die algemeen.