Die taak en metodes van die musiek-opvoeding aan S.A. Universiteite - Malan, J. P. (Koers, 1955)
In ’n vorige artikel het ek verskillende aspekte van die Musiekopvoeding in Suid-Afrika oorsigtelik behandel en onder andere verwys na die dringende noodsaaklikheid van ’n sistematiese, gebalanseerde opleiding van ’n nuwe Musiekonderwyserstipe.1