Wonder en wet - Stoker, H. G. (Koers, 1955)
Ons noem mens, plant, dier, stof en energie en ook eienskappe, kwaliteite, funksies, oorsake, handelinge, ens. „dinge”.1 Wet veronderstel eerstens „dinge” met hul relasies.