Die ekonomiese fakulteit van die Vrije Universiteit - Deventer, B. van (Koers, 1955)
Dit is vir my as oud-student van die beroemde Vrije Universiteit ’n besonder aangename voorreg om by die herdenking van die vyf-en-sewentigjarige bestaan van dié Universiteit, ’n paar besonderhede aangaande die Ekonomiese Fakulteit van die Vrije Universiteit aan die lesers van „Koers” te kan meedeel. Mag die enkele mededelinge daartoe bydra dat baie nieer Suid-Afrikaanse studente aan die Vrije Universiteit sal gaan studeer.