Ontwikkelingsvooruitsigte in die Oos-Transvaalse Laeveld - Toit, F. J. du (Koers, 1955)
Hierdie landstreek is ongetwyfeld die deel van ons land waar in die naaste toekoms die grootste ontwikkeling gaan plaasvind, nie alleen op landbougebied nie, maar ook op minerale-en nywerheidsgebied.