'n Eie Suid-Afrikaanse reg - Swanepoel, H. L. (Koers, 1956)
Wanneer ons die eenvoudige vraag stel: wie is meerderjariges volgens die Suid-Afrikaanse reg, het ons met ’n algemene en ’n besondere probleem van regsvinding te doen.